İstanbul'un En Güzel Manzaraları

İstanbul'un en güzel manzarasının neresi olduğunu düşünürken bir karar veremediğim şunu anladım ki İstanbul'da sayısız güzel manzara var bununla ilgili birkaç resimi paylaşmak istiyorum sizlerle...;)


Bunlardan bir tanesi Ortaköy'deki meşhur caminin olduğu yer. Bir yandan kumpirinizi yerken bir yandan da boğazın ve İstanbul'un doyumsuz manzarasını buradan seyderebilirsiniz.


İstanbul'da yaşayanların orada yaşamak için can attıkları yer Sarıyer.


Diğer bir müthiş manzarada Adalar'dan kopup geliyor. Adalar'ın değişik eski bir havası var ne zaman oraya gitsem kendimi özgür hissediyorum. Belki de sebebi nereye yürürsek yürüyelim sonunda deniz kıyısına geldiğimizden kaynaklanıyordur. Suyun verdiği o özgürlük duygusu=)


Aslında Sultanahmet'in sayısız güzel manzarası var ancak size genel bir görünüşünü göstermek istedim. Hem boğazı hemde tarihimizi birara görebileceğiniz tek yer olduğunu düşünüyorum. İstanbul'a Asya ve Avrupa'nın incisi derler bence Sultanahmet'de İstanbul'un incisi...


Piere Lotti; Eyüp'te bulunan Piere Lotti tepesi gerçekten çok güzel bir manzaraya sahip. Karşıda sütlüce, halıcıoğlu ve biraz daha zorlarsak eminönünü görebiliriz=)